Për ne

Ndermarrja "Barileva" ësht themeluar me 1995 në Forchheim të Gjermanis dhe që nga atëher Jemi në sherbim të çdo Bashkëadhetarit që ka nevoj për sherbimet tona.

Bëjmë bartjen e kufomave nga e gjithë Europa për në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovë Lindore dhe Maqedoni. Si dhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura.

Sipas kërkesës Bëjmë edhe organizimet Rituale (fetare), ofrojmë arkivole, dhe materialet e tjera për sherbime sa më Efikase.

24 orë në sherbimin tuaj.